@Insight Photo Studio
logo

Workshop Fotografie

Workshop Fotografie

Vă invităm la atelierele noastre de fotografie (Fotografie produs/comercială / portret / boudoir / one to one). Concepute ca și ateliere interactive, ele oferă participanților posibilitatea de a-și însuși notiuni de bază în fotografia de produs/comercială/portret/budoir și pun accentul pe lucru personal (individual) cu luminile, subiectul, produsul, modelul sau setup-ul pregatit, totul sub directa noastră îndrumare. Participanții pot pune întrebări și vor fi îndrumați pas cu pas pe parcursul atelierelor.

Workshop Fotografie Produs

În curând

Workshop Fotografia Portret

În curând

Workshop Fotografie One to One

La cerere

Workshop Nud/ Budoir

În curând

Contactează-ne!

0722 689 233 – Vlad

0724 223 832 – Cristi

contact@insightstudio.ro

Termeni si conditii

Workshop Fotografie – Atelier de fotografie. Toate atelierele de fotografie se țin în incinta studioului nostru din str. 11 Iunie nr. 7 sau în alte locații comunicate pe pagina evenimentului. Atelierele de fotografie organizate de noi au rolul de a vă pune la dispoziție echipamentele necesare și subiectul de fotografiat pentru exersarea diverselor tehnici de fotografiere. Atelierele nu sunt asimilate cursurilor și nu se emite diploma.

Participanții au obligația de a completa cu datele personale și de a semna contractul de prestări servicii în conformitate cu legislația în vigoare. Plata se face exclusiv prin transfer bancar în baza facturii fiscale emise, cu cel putin 24 ore înaintea evenimentului.

Contractul poate fi descărcat aici – contract ateliere foto

SC Insight Photo Studio SRL nu își asumă nici o răspundere pentru evenimentele din incinta/exteriorul studioului pentru care nu s-a încheiat și semnat un contract legal!