@Insight Photo Studio
logo

Fotografie Portret

Fotografie portret

Fotografie portret – unul din cele mai frumoase dar și dificile stiluri de fotografie. Expresia, starea, comunicarea cu clientul, unghiul de fotografiere, tehnica utilizată, modul de abordare și lumina perfect poziționată – sunt elemente esențiale pentru o fotografie de portret reușită!

Insight photo Studio îți pune la dispoziție servicii complete fotografie portret individuală, alături de persoana iubită sau business. Oferim sedințe foto tip portret în studioul nostru, la locația clientului sau outdoor la cele mai avantajoase prețuri!

Fotografie Portret
Fotografia de portret

Cum funcționează?

 1. Ne contactați! Nu aveți nevoie de formulare. Ne puteți suna sau scrie un email în care ne comunicați pe scurt ce aveți în minte, ce tip de sedință doriți (detalii despre tipurile de sedință), unde și mai ales când doriți să aveți fotografiile.
 2. Vom discuta împreună câteva detalii despre locație, vestimentație, accesorii, make-up și ce mai este necesar pentru o fotografie de portret perfectă.
 3. Dupa acceptarea ofertei ne apucăm de fotografiat! Pregătim sedința foto: lumini, fundaluri, materiale, accesorii, aparatura și cel mai important multa voie bună.
 4. În procedura standard oferim 5-15 fotografii editate la nivel profesionist alături de toate fotografiile realizate la sedință. Numărul de fotografii poate varia în functie de cerințele dvs. și de pachetul ales.
 5. După sedința foto și editarea fotografiilor vă punem la dispoziție un link de unde puteți descărca fotografiile la rezoluția dorită de dvs. sau le puteți primi pe transfer / DVD.
 6. La cerere putem oferi suplimentar printuri profesionale / tablouri / albume foto pentru toate fotografiile voastre.

Prețuri

Ședință scurtă
Se trag 20-50 de cadre în studioul nostru din zona Piata Unirii. Durata este de maxim o oră. Se retușează cele mai bune 5 imagini alese de client, imagini care sunt livrate alături de toate fotografiile realizate în cadrul sedinței foto. Este o ședință des folosită pentru fotografii de business, fotografii de profil, linkedin, fotografii CV sau pentru prezentări în presă sau pe bloguri. Pret – 40 Euro

Ședință normală
Se trag 50-100 de cadre  în studioul nostru din zona Piata Unirii. Clientul poate schimba pînă la 2 vestimentații. Durata ședinței este de maxim două ore. Se retușează cele mai bune 10 imagini alese de client, imagini care sunt livrate alături de toate fotografiile realizate în cadrul sedinței foto. Pret – 75 Euro

Ședință lungă
Se trag peste 200 de cadre în studioul nostru din zona Piața Unirii sau la locația aleasă de client. Modelul poate schimba mai multe vestimentații în funcție de cerințe. Durata este de 2-4 ore. Se retușează cele mai bune 15 imagini alese de client, imagini care sunt livrate alături de toate fotografiile realizate în cadrul sedinței foto. Este o sedință potrivită pentru un portofoliu cu multe fotografii de calitate. Pret – 150 Euro Pretul cuprinde si un print profesional în format mare.

Prețurile afișate sunt informative și nu cuprind make-up sau hair stilist. Pentru personalizarea ofertei de fotografie portret vă rugăm să ne contactați telefonic sau pe e-mail. La cerere putem oferi / recomanda sevicii make up sau hair stile.

Fotografia de portret

Ce fotografiem?

 • Modele la orice varsta
 • Cupluri
 • Diverse tematici
 • Fotografie Portret – plan general (subiect + decor)
 • Portret realizat in plan intreg (subiectul in intregime)
 • Fotografie Portret plan american (subiectul fotografiat de la jumatatea gambei in sus, cu foarte putin spatiu liber deasupra capului)
 • Portret plan bust (subiectul fotografiat de la limita de jos a pieptului pana deasupra capului)
 • Fotografie Portret plan apropiat (doar capul modelului)

Ce platiti?

 • Fotografii la inalta rezolutie pregatite pentru print sau web
 • Editare foto creativa
 • Set-up-uri creative in functie de tipul de portret ales
 • Livrarea fotografiilor on-line sau pe DVD
 • Discretie (pozele vor fi numai ale dumneavoastra)
 • Servicii profesionale si prietenoase
 • Printuri Profesionale
Fotografie Portret

La cerere oferim servicii de prelucrare, machetare, design, printare profesionala, bannere, etc. Mai multe fotografii gasiti in sectiunea PORTOFOLIU (sau apasand AICI)!

De asemenea oferim servicii profesionale pentru persoanele care doresc un alt tip de terapie prin fotografie (glamour, boudoir, erotic). Detalii AICI