@Insight Photo Studio
logo

Fotografie familie

Fotografie familie / copii / prieteni

Cand ne zboară gândul la “fotografie familie” avem în față bucurie, prietenie, iubire, momente unice!

Sedințele foto de familie, în studio sau în aer liber, au ca scop obținerea unor fotografii prin care familia / copii / prietenii să păstreze cu drag momentele memorabile petrecute împreună. Sedințele foto din ciclul “fotografie familie”, în studio sau în aer liber, sunt plăcute și amuzante, prin petrecerea de momente plăcute alături de cei dragi, momente care aduc spontaneitate și bună dispozitie.

Îți punem la dispoziție o echipă de fotografi creativi care să surprinda momente memorabile din viața ta și a familiei tale. Prin fotografie familie înțelegem orice sedință foto legată de maternitate, copii, evenimente, cei mai buni prieteni, cuplu, dragoste, familie!

Vă invităm să vă aduceți familia și prietenii la o sedință foto de neuitat!

Fotografie Familie
Fotografie Cuplu

Cum funcționează pachetul fotografie familie?

 1. Ne contactați! Nu aveți nevoie de formulare. Ne sunați sau ne scrieți un email și ne comunicați unde doriți să aibă loc sedința foto (studio, locație client, outdoor).
 2. În funcție de locație și durata agreeată vom pregăti pentru dvs. o ofertă concretă de servicii și preț personalizat.
 3. După acceptarea ofertei ne apucăm de fotografiat! În procedura standard oferim 10-15 fotografii editate alături de toată sedința foto, fotografii cu diverse încadrari. Numărul de fotografii poate varia în funcție de cerintele dvs.
 4. După ședința foto vom realiza editarea fotografiilor și vă punem la dispoziție un link de unde puteți descărca fotografiile la rezoluția dorită de dvs.
 5. Vă vom oferi gratuit un print profesional cu dimensiunea de 48 x 33 cm pe hârtie fineart.
 6. La comandă vă putem oferi albume foto, tablouri sau printuri profesionale de mari dimensiuni.

Prețuri

Ședință studio mini (recomandata cupluri / copii)
Se trag 20-50 de cadre în studioul nostru din zona Piata Unirii. Durata este de maxim o oră. Se retușează cele mai bune 5 imagini alese de client, imagini care sunt livrate alături de toate fotografiile realizate în cadrul sedinței foto. Este o sedință potrivită pentru cupluri sau copii care nu au timp / rabdare dar doresc amintire neprețuită de calitate. Pret – 40 Euro

Ședință studio normală (recomandata cuplu / familie copii / maternitate)
Se trag 50-100 de cadre  în studioul nostru din zona Piata Unirii. Clientul poate schimba mai multe vestmentații. Durata ședinței este de maxim două ore. Se retușează cele mai bune 10 imagini alese de client, imagini care sunt livrate alături de toate fotografiile realizate în cadrul sedinței foto. Este o sedință potrivită pentru cupluri, familiile cu copii care-ți doresc momente unice alături de cei dragi sau pentru sedintele de maternitate. Pret – 65 Euro

Ședință “My family”
Se trag peste 200 de cadre în studioul nostru din zona Piața Unirii sau la locația aleasă de client. Se pot schimba mai multe vestimentații în funcție de cerințe. Durata este de 2-4 ore. Se retușează cele mai bune 15 imagini alese de client, imagini care sunt livrate alături de toate fotografiile realizate în cadrul sedinței foto. Este o sedință potrivită pentru familii mari, outdoor, cupluri care doresc un album foto sau prieteni care doresc o amintire neprețuită de calitate. Pret – 150 Euro Preţul cuprinde şi un tablou 40x30cm cu fotografia aleasă de dvs.

Prețurile afișate sunt informative și nu cuprind make-up sau hair stilist. Pentru personalizarea ofertei de fotografie familie vă rugăm să ne contactați telefonic sau pe e-mail. La cerere vă putem oferi / recomanda sevicii make up sau hair stile.

Fotografie maternitate
family

Ce fotografiem?

 • Familii
 • Copii
 • Cupluri
 • Grupuri de prieteni
 • Maternitate
 • Evenimente copii / familii
 • Serbari
 • Alte momente cu familia și prietenii.

 Ce platiți?

 • Fotografii la înaltă rezoluție pregătite pentru print sau web
 • Editare foto creativă
 • Experiență și răbdare în lucru cu copiii
 • Servicii profesionale și prietenoase
 • Tablou 40 x 30 cm, funcţie de pachetul ales.
Fotografie maternitate

La cerere oferim servicii de prelucrare, machetare, design, printare profesională, albume foto, tablouri, canvasuri, etc. Mai multe imagini gasiti AICI.