@Insight Photo Studio
logo

Studio Foto Bucuresti

Despre Insight Photo Studio!

Insight Photo Studio a fost fondat de doi fotografi pasionați de multiplele posibilități care le oferă lucru în studio. Cu intenția de a deveni unul din cele mai cunoscute studiouri din București, ne-am propus ca țintă atragerea clienților prin profesionalism, ințelegere, prietenie.

Stilul nostru ne ajută în a reda momentele de spontaneitate și în a obține cele mai bune fotografii, chiar dacă este vorba de fotografii pentru portofoliul personal sau de fotografii pentru afacerea ta. Ne străduim să capturăm expresii de viață reală, naturală, care să te pună în valoare pe tine și persoanele dragi ție. Fotografiile noastre creează impact tocmai pentru ca sunt însoțite de emoții reale.

In ceea ce privește fotografia comercială sau de produs, reușim să oferim imagini care să pună în evidență produsul într-un mod creativ, un mod care să vă plaseze în topul celor cu un impact puternic, al celor care reușesc să se diferențieze de majoritatea imaginilor de pe piață.

Cei doi fondatori ai INSIGHT Studio sunt în primul rând oameni cu experiență de viață. Ei pun în joc cunoștințele tehnice și echipamentele adecvate pentru a reda in imagini ceea ce tu vei aprecia mult timp după ce ședința foto se va fi incheiat.

Cine suntem?

Cristi este prin definiție un clasic. Pasionat deopotrivă de natură și de iubire, Cristi se axează pe descoperirea laturii umane ca esență a frumuseții și incearcă să redea această frumusețe prin imaginile create.

Vlad este un fotograf cu un stil controversat care îmbină fotografia cu design-ul grafic agresiv. Adoră proiectele neconvenționale, proiectele care ies din tipar, iubește partea din arta modernă care caută lumina și frumosul în întuneric. Vlad promovează fotografia suprarealista, fotografia conceptuala și de fine art.

Pe lângă fotografia clasică de Portret / Fashion / Produs / Culinară, Vlad este fotograful potrivit pentru proiectele si ideile tale pe partea de Pin-up, Gothic, Fine art, Couture, Metal, Vintage, Horror, Dreamy, Suicide Girls și alte stiluri controversate.

Despre locatie

Insight Photo Studio este situat în centrul Bucureștiului, într-o casă interbelică, la o plimbare (pe jos) de numai 5 minute de la Piața Unirii. Studioul beneficiază astfel de o atmosferă nostalgică, caldă, cu multă lumină naturală. În studio sau în mediul natural, echipa noastră își dorește să fie considerată ca parte din familia sau grupul tău de prieteni pe parcursul ședinței foto. Îți propunem o experiență fotografică de neuitat și imagini nemuritoare.

Ca o completare a serviciilor noastre fotografice îți oferim posibilitatea de a închiria studioul nostru sau de a avea imaginile tale printate la cea mai bună calitate, cu echipamente de ultimă oră, pe o serie de suporturi care vor face din imaginile tale tablouri excelente și durabile.

Fotografie de portret in studio sau locatie

Fotografie de familie in studio sau locatie

Fotografie Fashion in studio sau locatie

Fotografie de produs pentru magazine on-line sau comercial

Fotografie eveniment corporate in locatie